امگا ۳ باعث نرمی عروق می‌شود | تغذیه سالم

نرمی و انعطاف بیشتر عروق باعث می شه که خون بهتر و آزادتر در رگا جریان داشته باشه و در نتیجه این انعطاف پذیری فشار خون هم کاهش پیدا می کنه.

مصرف مکمل امگا ۳ باعث بهتر شدن انعطاف پذیری و نرمی عروق می شه. وقتی هم که رگامون نرم و انعطاف پذیر باشه قلب در سلامت بالایی قرار میگیره.

محققان استرالیایی روی مکمل اسیدهای چرب امگا ۳ و اثر اون روی انعطاف پذیری عروق مطالعاتی کردن.

 

گروهی از این آدما به مدت ۱۲ هفته مکمل امگا ۳ گرفتن اما گروه دیگه اینجور مکملی در برنامه غذایی شون نداشتن.

 

در آخر این دوره همه شرکت کننده ها کاهش وزن داشتن و اندازه تری گلیسیرید اونا هم خیلی کم شده. اما علاوه بر این نرمی و انعطاف پذیری گروهی که مکملای امگا ۳ دریافت کرده بودن به اندازه ۲۰ درصد بالا رفته.

 بدن ما قادر به تولید اسیدهای چرب امگا ۳ نیست و باید از راه مواد غذایی

به فکر جذب اونا باشین. این اسیدهای چرب فت و فراوون در ماهیای چرب مثل ماهیای آزاد هست

به نظر محققان نرمی و انعطاف بیشتر عروق باعث می شه که خون بهتر و آزادتر در رگا جریان داشته باشه و در نتیجه این انعطاف پذیری فشار خون هم کاهش پیدا می کنه. حتماً می دونین که فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی مریضیای قلبی عروقیه.

 

محققان این اثر رو با سه فرضیه توجیه می کنن: 

* افزایش اکسید نیتریت،

* کاهش فعالیت اسیدهای چرب امگا ۶(اندازه زیادی این اسیدهای چرب خطر ساز می شه)

* و یا اثر مستقیم اونا روی رگای خونی.

 

در هر حال پیشنهاد می کنیم مصرف امگا ۳ ها رو در برنامه غذایی تون گذاشته و از خواص اونا بیشترین استفاده رو ببرین.

 

بدن ما قادر به تولید اسیدهای چرب امگا ۳ نیست و باید از راه مواد غذایی به فکر جذب اونا باشین. این اسیدهای چرب فت و فراوون در ماهیای چرب مثل ماهیای آزاد هست.

منبع: medisite+tebyan.net

جمع آوری سلامت اکاایران

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *