امکان هضم بهتر غذا با دانه های هل | سبزیجات

شما دوستان عزیز می تونین با با دانه خوشبوی هل غذا رو بهتر هضم کنین.گیاهان دارویی،هضم بهتر غذا با دانه خوشبوی هل،واسه هممون پیش میاد که صبح با گلودرد از خواب بیدار میشیم یا اینکه در هضم غذا دچار مشکل شده و معده مون هر چند وقت یه بار ساز مخالف می زنه.

 

خیلیا هستن که با کوچیک ترین مشکلی به دکتر مراجعه می کنن و خودشون رو به داروهای شیمیایی می سپارند؛ اما یه سریای دیگه روشای طبیعی و کم خطر رو انتخاب می کنن. اگه شمام جزو آدمایی هستین که از روشای طبیعی بیش ترین استقبال رو می کنین این مطلب به دردتون می خوره.

 

می خوایم درباره فایده های درمانی هل با شما صحبت کنیم. لطفاً با ما همراه باشین.هل سبز یکی از اون ادویه های گرم و خوش عطر و طعمه که در جفت و جور شکلای جور واجور غذاها و هم اینکه پودر کاری استفاده می شه. در طب سنتی از دانه های سبز اون استفاده می شه و جوشونده اون فایده های درمانی زیادی داره:

 

هل واسه درمان گلو درد بسیار موثره. وقتی که این ادویه در کنار زنجبیل، دارچین و آویشن مصرف شه اثر اون چند برابر شده و خیلی زودتر از اون چیزی که تصورش رو می کنین گلو دردتون رو نابود می کنه. به خاطر اینکه هل باعث نرمی و رفع احتقان مجاری تنفسی شده و از بروز التهابای جدی پیشگیری می کنه.

 

 

هل واسه رفع حالت تهوع و استفراغ هم خوبه. واسه این کار هل رو با موز مخلوط کرده و میل کنیدزمانی که گلوتون درد میگیره و یا سینه تون خشک می شه می تونین به جای به کار گیری آبنباتای سرد زیر زبونتون هل بذارین.دمنوش این ادویه به همراه کمی عسل واسه رفع گلودرد فوق العاده س.

 

پس به جای شربت سینه های شیمیایی که باعث خواب آلودگی هم می شن می تونین خودتون رو به دست ادویه خوش عطر هل بسپارین.اگه همیشه از سوزش معده یا حالت اسیدی اون شاکی هستین هل در خدمت شماس. اصلی ترین خاصیت هل اینه که به هضم چربیا کمک کرده و مشکلات گوارشی رو کمتر می کنه.

 

حتمالاً در چایتون هل می ریزید و از طعم اون حال می کنین. پیشنهاد می کنیم از این پس به چای سبزتون هم هل اضافه کنین. در این صورت هم تلخی اون از بین میره و طعم اون بهتر می شه و هم اینکه خواص اون چند برابر می شه.واسه اینکه از خواص هل واسه بهبود مشکلات گوارشی بیشترین استفاده رو ببرین بهتره اونو با رزماری دم کنین.

 

بعد از غذا به خصوص بعد از یه مهمانی حسابی هل رو با رزماری دم کرده و بخورین.اگه می خواین یه دوره درمانی با هل شروع کنین بهترین روش اینه که به مدت یه هفته هر روز از این دم کرده میل کرده و بعد یه معطلی ده روزه بسازین.هم اینکه شما می تونین از روغن گیاهی خوراکی هل هم استفاده کنین.

 

 

واسه این کار می تونین یه قطره از روغن رو روی یه حبه قند و یا یه قاشق چای خوری عسل ریخته و بخورین. حواستون باشه که مصرف روغنای گیاهی خوراکی واسه خانمای باردار، شیرده و هم اینکه کودکان کم سن و سال پیشنهاد نمی شه.در هند از این ادویه واسه درمان بیماریای مختلفی مانند آسم،

 

برونشیت، سنگ کلیه، آنورکسی (بی اشتهایی عصبی) و ضعف بدن استفاده می کنندهل هم اینکه واسه رفع مشکلاتی مانند نفخ، قولنج و اسهال موثره. این ادویه ساده همونجوریکه گفته شد به هضم چربیا و مواد نشاسته ای کمک زیادی می کنه.

 

هل می تونه باعث تحریک ترشح صفرا شده و مشکلات مربوط به معده رو رفع کنه.هل واسه رفع حالت تهوع و استفراغ هم خوبه. واسه این کار هل رو با موز مخلوط کرده و بخورین.ترکیب شیر و هل باعث خنثی کردن بلغم می شه. ترکیب اون با قهوه هم اثرات

 

کافئین رو کم می کنه. یافته های بررسیای انجام شده نشون میده که روغن گیاهی خوراکی اون ضدعفونی کننده است. در هند از این ادویه واسه درمان بیماریای مختلفی مانند آسم، برونشیت، سنگ کلیه، آنورکسی (بی اشتهایی عصبی) و ضعف بدن استفاده می کنن.

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *