امگا ۳ ماهی خطر جیوه را خنثی می‌کند | تغذیه سالم

امگا ۳ ماهی خطر جیوه رو خنثی می کنه

محققان میگن فواید امگا۳ موجود در ماهی به اندازه ای زیاده که خطر احتمالی جیوه رو خنثی می کنه.

طی چند سال گذشته تحقیقات نشون داده جیوه خطر سکته رو زیاد می کنه اما به گفته محققان سوئدی که بررسیای خود رو روی ۰ فرد داوطلب انجام دادن و کامل بررسیا رو در مجله American Journal of clinical nutrition منتشر کردن فواید امگا۳ موجود در ماهی به اندازه ای زیاده که اثرات مضر جیوه رو خنثی می کنه.

نصف ۰ نفر داوطلب قبل از آزمایش یه بار سکته کرده بودن. محققان عادات غذایی و اندازه مصرف ماهی رو در این افراد پرسیدن و بعد اندازه جیوه، سلنیوم و امگا۳ خون اونا رو اندازه گرفتن.

یافته ها نشون داد آدمایی که ماهی بیشتری مصرف می کنن جیوه خونشون بالاتره اما کمتر دچار حملات قلبی می شن. با این حال کارشناسان پیشنهاد می کنن ماهیایی که احتمال آلوده بودن اونا به جیوه بیشتره رو کمتر استفاده کنین.

منبع:سلامت نیوز
ویرایش و خلاصه کردن:

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *